Відомий співак Віталій Козловський та колишній журналістки Раміни Есхакзай, який пройшов військову підготовку та у липні склав присягу на вірність українському народу, нещодавно зізнався про те, що перевівся із Національної гвардії України.

Про це він розповів в ефірі "Армія FM".

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Артист не розповів, в який саме підрозділ його відправили, через те, що це військова таємниця, однак повідомив про те, що зараз проходить службу в Києві. Відомо, що раніше Козловський перебував на Донеччині.

"Це військова таємниця насправді. Єдина радість, про яку я можу сказати, радість для всіх моїх близьких, що зараз моя служба проходить не на Донбасі, я зараз перебуваю в частині Києва", - зазначає співак.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Козловський повідомив, що переведення не було за його ініціативою, цьому сприяло командування військової частини, де він зараз служить.

Ведучий "Армія FM" припустив, що Віталій зазаз перебуває в лавах ЗСУ, а не в Національній гвардії.

"Ти виставив піксель. Нацгвардія, де ти служив - це оливкова форма. Піксель - це Збройні сили України", - зазначив журналіст.

Однак артист нічого не відповів ведучому.

Нагадаємо, "нагадав продюсеру в серці": блогер знайшов причину тривалого конфлікту Козловського та Кондратюка

Як повідомляв "Знай.uа", "не пости де**мо": Кондратюк не припинить забирати зарплату Козловського

Знай.ua писав, "покладемо цьому кінець": Віталій Козловський хоче поставити крапку в конфлікті з Кондратюком, який забирає його зарплату