Молода дружина відомого та популярного українського телеведучого та шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська вирішила відповісти на запитання шанувальників. Справа в тому, що в соціальних мережах вже обговорюють "цікаве становище" парочки.

Саме тому Катя Полтавська відповіла на чергове запитання від шанувальників своєї вагітності.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Полтавській у мережі Instagram.

Остапчук та Полтавська, фото: Instagram
Остапчук та Полтавська, фото: Instagram

Шанувальники зіркової парочки вже давно чекають на новини про поповнення в сім'ї. Тому щоразу в особистих повідомленнях Полтавська отримує сотні запитань про те, чи вагітна вона зараз. Цього разу у своєму фотоблозі дружина шоумена запостила фото, де біля ковдри на ліжку лежать томати.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"У мене в житті зараз дуже важкий період – ранок", — підписала кадр блогерка.

Stories Каті Полтавської, скріншот: Instagram
Stories Каті Полтавської, скріншот: Instagram

Такий неоднозначний підпис на фото заінтригував передплатників. Допитливі користувачі знову поцікавилися, чи вагітна Катя первістком.

Втім, Полтавська не розгубилася і вміло пожартувала з такого питання. У відповіді вона наголосила, що її чоловік точно не вагітний.

"Вова начебто ні", - написала дружина Остапчука.

Нагадаємо, Оля Полякова влаштувала бійку з росіянином через "розіп'ятих хлопчиків", але потім їй довелося "бігти".

Раніше повідомлялося, колишня скандального Остапчука Крістіна хоче "відібрати" будинок у ведучого та його дітей: "Має бути соромно?".

Також, популярний блогер принизив жарти Володимира Остапчука: "Гумор – від Бога".