Жінка залишила працівника крематорію шокованим, коли він знайшов її живою у мішку для трупів після того, як лікарі сповістили про її смерть.

90-річна Норма Сілвейра і Сілва була оголошена у часі в регіональній лікарні Сан-Жозе в Бразилії. Але співробітник, який збирався відправити її тіло, виявив, що вона дихає, і її тіло все ще було теплим за кілька годин після її передбачуваної смерті.

Регіональна лікарня Сан-Хосе (Зображення: Google Maps
Регіональна лікарня Сан-Хосе (Зображення: Google Maps

Помітивши, що Норма ще жива, він поклав її на лікарняне ліжко. Але, незважаючи на те, що її повернули до палати, Норма померла трохи більше за добу, рано вранці 27 листопада. Того ж дня її кремували.

Внаслідок помилки Нормі було видано два свідоцтва про смерть. У першому повідомленні, опублікованому помилково, йшлося, що вона померла від інфекції.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Свідоцтво про смерть Норми
Свідоцтво про смерть Норми

Представники лікарні, Комітет медичної етики Бразилії та Комісія після смерті зараз розслідують, як жінку відправили до моргу, незважаючи на те, що вона була жива, повідомляють місцеві ЗМІ.

Подруга Норми Джесіка Мартінс Сільві Перейра, яка поїхала з нею до лікарні, сказала, що сім'я скорботної тепер планує подати до суду на лікарню.

"Це той випадок нехтування, якого я нікому не побажаю", - сказала вона.

поховання
поховання

Описуючи момент, коли Норму знайшли в мішку для трупів, вона сказала: "Коли він відкрив мішок, вона дуже слабо дихала. І оскільки вона вже була непритомна, вона не могла попросити про допомогу, намагалася дихати і не могла. Я маю на увазі, що з 23:40 до 1:30 вона перебувала в мішку, майже вмираючи від задухи.

За словами Джесікі, сім'ї Норми поки що не повідомили причину смерті.

Нагадаємо, що хлопець засидівся в туалеті з телефоном і його схопив параліч - мозок почав " задихатися".

Раніше ми повідомляли, що їхав на похорон, але не думав, що на свої: у "дикій" аварії помер легендарний футболіст.