Даша Астаф'єва, яка розпочала нову сторінку свого життя, нагадала, чим приваблювала шанувальників.

Відома українська модель телеведуча та співачка Даша Астаф'єва показала, що не втратила шарму та привабливості, незважаючи на те, що почала вести нове шоу на Youtube. У сториз у Instagram дівчина розмістила кадри передачі, в якій позує з шикарним декольте, натираючи морквину та танцюючи у такт.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Цього разу Даша з'явилася в ефірі в яскравій зеленій сукні, що туго обтягує шикарну фігуру дівчини. Даша не посоромилася, але відкрито потрясла розрізом декольте, поки терла моркву, при чому слухала трек Степана Гіги "Цей сон".

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять
Показати ще

Даша розпочала своє кулінарне шоу, куди запрошує відомих публічних людей, та розпитує їх про життя-буття. Тому користується будь-якою можливістю, щоб залучити шанувальників та збільшити кількість переглядів.

Також дівчина веде свою сторінку в соцмережі X (Twitter), де позиціонує себе як жартівниця та гумористка. Однак найпопулярнішою залишається сторінка у Instagram.

Астаф'єва також цікавиться малюванням та обожнює читати книги. нещодавно вона зізнавалася, що ревнує до книг, що їй сподобалися.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва побажала такої удачі путіну, що саме час йому лягати в труну: "Як і все в п**арашке".

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва тремтячим голосом розповіла, як лікарі вбили її друга: ;Кинули на ніч і...".

Так само стало відомо, що Даша Астаф'єва зі сльозами на очах розповіла, що втратила члена сім'ї з -за лікарів.