Сімейні узи та уподобання найчастіше долають будь-які відстані та культурні відмінності. Дочка відомої телеведучої Олі Фреймут, Злата Мітчелл, довгий час живе за океаном, де вона знайшла своє щастя.

Новина про її стосунки з американцем під назвою Оскар підняла бурю обговорень у соціальних мережах. Фотографії щасливої ​​пари, які розміщені в Instagram-stories, не залишили байдужими фанатів.

Злата Мітчелл та Оскар / фото: скріншот Instagram
Злата Мітчелл та Оскар / фото: скріншот Instagram

Кумедна деталь: Ольга Фреймут свого часу зустрічалася з англійцем, батьком Злати. Однак тоді сімейне щастя так і не знайшло свого шляху. Тепер же в житті Злати виблискує нова сторінка: американський хлопець Оскар, який з'явився на її сторінці минулого травня, став значною частиною її життя.

Очевидно, Златі так само цікаво знаходити спільну мову з представниками різних культур та національностей.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

За цей час Злата та Оскар встигли завоювати розуміння та підтримку оточуючих, включаючи й саму маму Злати, Олю Фреймут. Історія кохання Злати Мітчелл та Оскара стала новим прикладом того, як щирі почуття не знають кордонів та національних відмінностей. Це свідчить про те, що молодь може будувати відносини, що ґрунтуються на справжніх почуттях та повазі, ігноруючи забобони та стереотипи.

Нагадаємо, у чому зустрічати Новий 2024 рік Зеленого Дракона: кольори, які приваблять успіх і щастя в життя

Раніше ми писали про те, що "Не можу брати відповідальність": син Потапа "забув" про батька в інтерв'ю

Як повідомляв Знай.ua, Соломія Вітвіцька не змогла врятувати старих та дітей з-під обстрілів: "Стільки горя та біди"