Відомий український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко, який став популярним завдяки шоу "Мастер-шеф", зізнався про те, як йому вдалося заробити свій перший мільйон.

Про це він розповів у програмі "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ.

Євген Клопотенко, скріншот: Youtube
Євген Клопотенко, скріншот: Youtube

Клопотенко поділився, що свій перший солідний статок у один мільйон гривень він заробив на варенні. Шеф-кухар зізінається, що це йому вадлося доволі не просто, а тому він вирішив спрямувати свою діяльність на трохи іншу сферу.

"Перший мільйон у мене з'явився, коли у мене було виробництво варення. Але це було дуже важко. Потім я десь трішки це трансформував" , – розповів Клопотенко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Відомий кухар зізнається про те, що для того, щоб заробляти гроші, варто постійно їх вкладати.

Так Євген постійно інвестував кошти у нові ресторанні бізнеси і через це 2,5 роки майже нічого не заробляв, а вкладав увесь прибуток у розкручення власного бренду.

"Я заробляв ну, може, дві тисячі доларів" , – зізнався Клопотенко.

Також відомий шеф-кухар розповів про те, що на рекламу власного бренду протягом останніх шести років витратив більше 1,5 мільйона доларів.

Євген Клопотенко, скріншот: Youtube
Євген Клопотенко, скріншот: Youtube

"Я плюс-мінус вклав у своє обличчя півтора мільйона доларів протягом останніх шести років. І тепер я суперпопулярний, тепер мене знає багато людей. Я лише зараз почну заробляти" , – говорить Євген.

Нагадаємо, Євген Клопотенко з "МастерШеф" попрощався зі своїм холостяцьким життям: "Щастя любить тишу"

Раніше повідомлялося, чи міг бути камінг-аут? Юлія Саніна намагалася "розкусити" Клопотенко: "У мене нема хлопця, не вдається"

Також, "Трішки л*йна, трохи наригано...": популярний кухар створив меню для поминок путіна