Нещодавно у київському Палаці спорту відбувся масштабний концерт Макса Барських з новою програмою "Зіркопад", який зібрав понад 10 тисяч шанувальників.

Приємною несподіванкою для глядачів стала поява на сцені української співачки Наді Дорофєєвої, яка зустрілася бурхливими оваціями та вигуками захоплення.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

Водночас артисти виконали свій популярний дует "Ритми", продемонструвавши не лише вокальну, а й хореографічну майстерність. Їхній запальний танець довів публіку до захоплення.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Скориставшись нагодою, Надя анонсувала власний сольний концерт 9 грудня, на якому вона та Макс знову виконають спільну композицію.

Барських подякував колегі за дует і жартівливо зізнався їй на сцені, сказавши, що вона його улюблена артистка в українському шоу-бізнесі.

"Виходь за мене!", - попросив співак.

"Ти що? Тут мій чоловік Міша!", - вигукнула у відповідь збентежена Дорофєєва.

На це Барських весело додав: "Міша, я тебе теж люблю!". Його несподіване визнання викликало регіт та оплески зали.

Таким чином, загальний номер двох популярних виконавців став яскравим моментом концерту, а жарти на сцені розвеселили та порадували численних шанувальників.

Нагадаємо, дочка Олени Кравець з "Квартал 95" показала, як вміє цілуватися: темрява тільки сприяє

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Дантес розповів, коли в нього був перший раз: "Втратив цнотливість у 20"

Знай.uа писав, "не можу брати відповідальність": син Потапа "забув" про батька в інтерв'ю