Ані Лорак — зрадниця Батьківщини, яка вже довгі роки живе і будуватиме кар'єру в РФ.

Жінка за останні два роки практично не згадувала про Україну та війну, розв'язану окупантами. Вбивства тисяч мирних жителів (пенсіонерів, жінок та дітей). Хоча іноді вона щось висловлювала, після чого на неї "нападали" росіяни.

Ані Лорак, скріншот: YouTube
Ані Лорак, скріншот: YouTube

Зараз вона, під час концерту, несподівано постала перед публікою з явним округлим животом. Це одразу спровокувало чутки про можливу вагітність зірки. На опублікованому артисткою відео в соціальній мережі Instagram помітно, що фігура Лорак стала повнішою. У вузькій сукні у неї з'явився трохи округлий живіт.

Її фани одразу почали спекулювати на тему того, що вона може чекати на дитину. Втім, про пізні терміни вагітності поки що говорити рано. Сама артистка аж ніяк не прокоментувала чуток про свій цікавий стан. Водночас варто зауважити, що не вперше Лорак приписують вагітність, якої насправді немає.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories
Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories

Цього року співачка розпочала роман із іспанцем – тренером з йоги. Її новий обранець активний у соцмережах і найчастіше робить коханій компліменти у публічному просторі.

Чи справді у знаменитої Ані Лорак та її бойфренда скоро з'явиться спільна дитина, покаже час. Як і те, якщо чутки про вагітність підтвердяться, яку країну вона вибере для пологів.

Нагадаємо, колишній Ані Лоракпісля розставання з Лілією Реус зайнявся екстримом: навіть 12-річна дочка не зупинить

Як повідомляв "Знай.uа", "випадково надихнулася?": блогер натякнув, що Тіна Кароль "сплагіатила" ідею у зрадниці Ані Лорак

Знай.uа писав, АніЛорак похвалилася концертом у Пітері: українці жорстко "врізали" зрадниці