Татуювання - це малюнок на тілі, з яким ви можете прожити все своє життя, через що логічно підійти до цього питання з усією серйозністю.

Завжди хочеться зберегти якийсь приємний момент із життя. Будь то напис чи картинка. І ось зараз варто розповісти про те, чого не варто робити. Над туристкою на ім'я Кейт у мережі сміються вже кілька днів. І все через курйозний переклад її татуювання арабською мовою.

Татуювання, скріншот: TikTok
Татуювання, скріншот: TikTok

Вона зробила його зі випадковими знайомими в Марокко, але не перевірила те, що означають ці символи. У своєму відео в TikTok дівчина продемонструвала невеликий напис на руці і як додаток Google Translate переклав його як... "майонез".

Це викликало їдку реакцію та насмішку в коментарях. Багато користувачів дивувалися, чому вона не подбала про перевірку тексту перед тим, як робити татуювання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Тепер список покупок з вами назавжди", "Якщо у неї "майонез", інший мав би з "кетчупом" ;, - жартують користувачі.

Татуювання, скріншот: TikTok
Татуювання, скріншот: TikTok

Сама Кейт зізналася, що цей тату був зроблений для розваг, а слово вона побачила на ринку в Марокко. Її безтурботність обернулася усмішкою для людей з усього світу.

@caitdelphine

If you havent stayed in a hostel, you definitely should! #hostellife #hostelworld #solofemaletraveler #backpacking #morocco #traveltattoos

♬ Bim Bom - João GIlberto

Нагадаємо, "хто зважиться це з'їсти?": рибалки мало не виловили "чудовисько" з людським обличчям

Як повідомляв "Знай.uа", прибиральник прикинувся стоматологом після роботи і знущався над клієнтом, заробивши грошей

Знай.uа писав, викрали та примусили одружитися під дулом пістолета: дівчині знайшли чоловіка в школі, але він її "не хотів"