Дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95", Варя щоразу змушує шанувальників дивуватися змін у зовнішності, проте цього разу не власним змінам.

На відео, яке розмістила Варя, дівчинка, із забрудненим обличчям розповідає про печиво, яке радить нікому не купувати.

Варвара Кошова. Фото: скриншот Instagram
Варвара Кошова. Фото: скриншот Instagram

"Бачите це печиво? ніколи таке не купуйте! Я його їла і відгриз собі ніготь. По-справжньому аж кров виступила. Боляче, ніколи не купуйте!",- розповіла маленька замазура, показуючи смачну печеньку.

Варя Кошова досить по-дорослому виглядає, що підтримують її батьки. Одного літа дівчина зробила собі пірсинг і, здається, дозволила уколи краси для збільшення губ.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
Показати ще

Сторіс Варвари Кошової. Фото: Instagram
Сторіс Варвари Кошової. Фото: Instagram

Також відомо, що дівчинка вже має хлопця, якого вона час від часу показує у своїх історіях у соцмережах. Дочка Кошового лише раніше розповідала про те, що їй подобаються корейські парубки.

Варвара Кошова. Фото: instagram.com/kosshevayaa/
Варвара Кошова. Фото: instagram.com/kosshevayaa/

Нагадаємо, що 15-річна дочка Кошового з "Квартал 95" здивувала дорослою поведінкою: раніше подобалися корейські хлопці. Дочка Кошового раніше розповідала про те, що їй подобаються корейські хлопці.

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий зізнався, що його 15-річна дочка не вчитиметься в Україні.

Так само стало відомо, що 15-річна Варвара Кошова не посоромилася і показала себе в бюстгальтері: "Навіщо?". Варвара Кошова продовжує все більше відкриватися перед українцями - у всіх планах.