Відома українська тарологиня та екстрасенсиня Людмила Хомутовська вирішила подивитися через карти, що ховається за так званою "роботою відомого українського виконавця та продюсера Потапа на росію". Експерт побачила, що сам репер нібито бачить у цьому підтримку контактів та розширення бізнесу.

Проте сам Олексій Потапенко стверджував, що допомагає воїнам із ЗСУ. Людмила Хомутовська заявила, що скандальний репер Олексій Потапенко, відоміший під псевдонімом Потап, співпрацює з росіянами.

Про це Хомутовська розповіла в ефірі YouTube-каналу "АстроЛюкс".

Потап, фото: Instagram
Потап, фото: Instagram

Репер неодноразово зізнавався, що допомагає українській армії. Окрім цього, якось у коментарях своїм передплатникам Потап заявив, що якщо його мобілізують до армії, він не ухилятиметься, а обов'язково піде захищати Україну.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Зокрема, у розмові журналістка поставила питання, яке цікавить всю Україну: "Яким чином Потапу вдається залишати територію України?".

Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube
Людмила Хомутовська, скріншот: YouTube

"Я наскільки розумію вони там оформляють (ред. документи) на рівні держави, там є якась загальна система. Чи він їде у справах, чи у справах дружини. Якусь там місію виконує. У такому руслі", – зазначила Людмила Хомутовська.

Варто зазначити, що останнім часом 42-річний репер часто критикується суспільством за виїзди за кордон та хвастощі цим у соціальних мережах. Хейтери часто нападають на співака із претензіями, як йому це вдається і чому він не йде воювати на фронт.

Як запевняє таролог Хомутовська, репер щиро не розуміє цих нападок, він переконаний, що робить усе правильно.

Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/
Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/

"Нам показує, що людина має багато грошей і їй важливо зберегти цю свою зірковість. І скажу більше, він навіть не думає, що робить щось погане. Його очима він підтримує контакти, розширює бізнес. Якось так", - сказала Хомутовська.

На що журналістка вирішила поставити запитання: "Виходить, що Потап нормально ставиться до росіян?". Таролог відповіла коротко: "Він із ними співпрацює".

Нагадаємо, Потапа "розмазали" за скарги на труднощі: "Та й пісня – г*вно".

Раніше повідомлялося, "Взагалі начхати на те, що в Україні": блогер розповів, як Потап чилить з "хорошими російськими" в Дубай.

Також, "Що з тобою трапилося": Потап показав себе в трусиках, сховавши лисину під шапкою.