Українці, як і решта світу, вже за кілька тижнів зустрічатимуть і святкуватимуть Новий рік. На жаль, не всі українські сім'ї будуть повним складом, особливо ті, в яких чоловіки та жінки зараз захищають Україну зі зброєю в руках.

Кожна мама, дружина та всі діти чекають, коли їхні рідні повернуться додому з перемогою.

Так, відомий український екстрасенс Яна в одному з недавніх своїх відео в мережі YouTube розповіла, коли військових ЗСУ зможуть відпустити додому.

Український захисник, фото: Facebook
Український захисник, фото: Facebook

За її словами, масово відпускати військових на Новий рік не будуть. Це буде більш можливим наприкінці зими і на початку весни, і то частково.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

"Але є такий момент, що вони самі не захочуть їхати. Я їх дуже розумію у цьому плані, адже треба контролювати напрацьовані позиції. Прийде на їхнє місце хтось "зелений", і що тоді?" – каже Яна Пасинкова.

Вона зазначила, що українські військові захочуть обороняти свої позиції та довести справу до кінця, тому навіть якщо їм і запропонують повернутися додому, вони, найімовірніше, від цього відмовляться.

Українські захисники, фото: Unian
Українські захисники, фото: Unian

"Ось побачите, їх відпускатимуть, але вони самі не поїдуть додому", - підсумувала екстрасенс Яна Пасинкова.

Нагадаємо, відомий астролог звинуватила Потапа в роботі на росію: "Йому важливо...".

Раніше повідомлялося, самотність, дефіцит хорошого та постійні сварки: мольфар розповів, що не можна робити перед дзеркалом.

Також, "Перевірка, якої ще не було": відомий екстрасенс побачив, що чекає на Україну в грудні.