Популярна українська співачка, волонтерка та телеведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва зізналася про те, що раніше мала серйозні комплекси через зовнішінсть. Зірка не могла прокинутися із чоловіком без марафету та соромилася ходити до тренажерного залу.

Про це вона розповіла в шоу журналістки Раміни Есхакзай "30+".

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

Артистка зізналася у проблемах, з якими стикалась у стосунках з чоловіками. Її парнтери нав'язували їй комплекси та принижували через те, що вона насправді не такі ідеальна як "на екрані".

"Мені постійно здавалося, що мене неможливо полюбити, що мені створили образ ідеальної жінки, яка тільки займається сексом. Половина моїх хлопців казали: "А що ти хотіла? Ти пів життя роздягалася". У мене було дуже погано із самооцінкою, і я розумію це тільки зараз", — розповідає Даша.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Співачка не могла прокинутися зранку в ліжку чоловіка без макіяжу та постійно возила із собою маленьку косметичку. Вона зізналася, що чоловіки часто занижували їй самооцінку, і вона дуже боялася, що її хтось може побачити не "при марафеті".

Даша Астаф'єва, фото Знай.ua
Даша Астаф'єва, фото Знай.ua

"Ти себе відчуваєш на 60 років, тому що пів життя пробула з чоловіками, які казали, що ти не така, як на екрані, ти жирна, у тебе не такий овал обличчя. Я потім боялася заснути з хлопцем у ліжку, щоб нічого не сталося. Сонце вставало, і я бігла одразу до ванної, робила начіс. Потім поверталася до ліжка", — розповіла зірка.

Даша також зізналася, що соромилася ходити до тренажерного залу та обідати у людих місяцях через страх осуду.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва побажала такої удачі путіну, що саме час йому лягати в труну: "Як і все в п**арашке".

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва на кухні дістала пампушки, але не з борошна, а з декольте: "Цей сон, цей сон"

Так само стало відомо, що Даша Астаф'єва зі сльозами на очах розповіла, що втратила члена сім'ї з -за лікарів.