Журналістка та блогерка Аліна Доротюк вперше розповіла про свій публічний скандал з шоуменом Володимиром Остапчуком.

Аліна Доротюк думає, що на конфлікт могла вплинути її дружба з колишньою дружиною Остапчука - Оленою Войтенко. Колишня обраниця шоумена давала Аліні інтерв’ю, де розкрила подробиці шлюбу та розставання з ведучим, яке, до речі також було скандальним.

Ексдружина Остпачука Войченко, кадр з відео
Ексдружина Остпачука Войченко, кадр з відео

"У мене є відкритий конфлікт – хоча я і не сварилася з людиною – із провідним Остапчуком. Не сподобалося йому, що я потоваришувала з його першою дружиною Оленою Войченко, до якої чудово ставлюсь" – розповіла дівчина на своєму каналі.

В інтерв’ю перша дружина розповіла шокуючі та не зовсім приємні подробиці подружнього життя з Володимиром. За словами Олени Войтенко він справжній тиран у відносинах, але тільки здається милим.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Втім, за інформацією блогерки, чітких невдоволень та пояснень своєї позиції ведучій Остапчук не надавав. Тому така поведінка і позиція шоумена їй не зрозуміла. Також вона додала, що була заблокована у його дружин. Зокрема, заблокувала його і нинішня обраниця – Катерина Полтавська.

Катя Полтавська з Володимиром Остапчуком. Фото Instagram
Катя Полтавська з Володимиром Остапчуком. Фото Instagram

Він жодного разу не телефонував їй, а все дізнавалась з його сторінки у соціальній мережі. Після того, як вона була заблокована у другої дружини – Христини, її заблокувала і третя його обраниця. Також вона додала, що про причини такої неприязні варто запитати у самого ведучого.

Нагадаємо портал Знай інформував, "Я торкаюся твоїх сідниць...": Анна Саліванчук зізналася, на що пішла заради смачної їжі

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Злату Огнєвіч "кинув" на гроші шахрай: зірка скасовує концерту та звертається до поліції

Також, наш портал інформував, Катя Нікітіна без "Жіночого кварталу" впала в дитинство, але щаслива: "Моя сім'я підтримує в мені це"