Вже пройшло більше 2 місяців із дати смерті легенди української естради - Ніни Матвієнко. На прощання іх співачкою прийшли сотні людей, серед яких також неочікувано поміли і артистів дуету "Кролики" Володимира Данильця та Володимира Моїсеєнко.

Її донька Тоня вперше після похорон прокоментувала цю ситуацію. Артистка зізналася, що її в той день дуже здивувала реакція її чоловіка на "кроликів", однак вона не фокусувала на цьому увагу.

Тоня Матвієнко, скріншот: YouTube
Тоня Матвієнко, скріншот: YouTube

Про це вона розповіла у програмі Люкс ФМ "33 запитання".

Тоня зізналася про те, що вона лише навесні 2023 року повернулася із дітьми з Британії та не знала про позицію Данильця та Моїсеєнко. Втім, її чоловік Арсен Мірзоян не дуже зрадів появі зрадників.

Популярні новини зараз
Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

"Я пам'ятаю, що мій чоловік почав дуже сильно нервувати, і я не могла зрозуміти, що відбувається", — зізналась співачка.

Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

Артистка розповіла, що в той момент їй було зовсім не до "кроликів", однак і через деякий час після похорон вона теж не дуже засмутилася їх появі.

Вона вважає, що кожна людина мала право попрощатися із її видатною мамою.

"Немає такої заборони в тому, щоб прийти і попрощатися з моєю мамою. Я в цей момент про це не думала. Я кожному була рада, хто її вшанував", — зазначила Тоня.

Нагадаємо, Ніну Матвієнко хочуть увічнити в Києві замість росіянина, але столична влада може "заплющити очі"

Як повідомляв "Знай.uа", "вона дуже просила, щоб...": Тоня Матвієнко зізналася, чого хотіла мама перед смертю

Знай.ua писав, Данилець і Моісеєнко з "Кроликів", які підтримують путіна, у Києві прийшли на прощання з Ніною Матвієнко