Співак Меlovin ( справжнє імя Констянтин Бочаров) зізнався, що у нього є страх отримання повістки. Про це він розповів у інтерв'ю Аліні Доротюк.

Раніше він розповідав, що стоїть на обліку у територіальному центрі комплектування. Але добровільно він не пішов, через свої страхи. Та і цього разу мова зайшла за повістки, під час чого він зізнався, що боїться отримати її.

Меловін. Фото: скрін відео
Меловін. Фото: скрін відео

Хоча він і впевнений, що в армію його, з його хворобами не візьмуть, але якщо це і трапиться, він не буде знати що йому робити.

" З моїм переліком хвороб, я не впевнений, що мене візьмуть туди, а навіть якщо візьмуть, то я не знаю що мені з цим робити. Добровольцем я не пішов, тому що я сцикло. Я це визнаю і кажу прямо, тому що я боюсь. Хтось не боїться, а для когось це взагалі – справа всього життя, як для мене, наприклад, моє творче життя. Я не знаю, у мене немає відповіді. Я так само боюся, як і всі. Мої мама та тато переживають так само, це для всіх боляче.", – дав коментар співак.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Меловін і Аліна Доротюк. Фото: скрін Ютуб
Меловін і Аліна Доротюк. Фото: скрін Ютуб

Не приховує він і того, що у соціальних мережах багато користувачів обурюється, чому він не на фронті, як інші. Та у нього є пояснення цьому. Він вважає, що хейтери мають право на думку, адже багатьох торкнулась тема війни, у когось взагалі загинув родич, чи знайомий. Тому люди справедливо можуть висловлювати свої думки. Але, співак вважає, що перед тим як писати варто думати, адже своїми висловами людина робить гірше собі ж.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Даша Астаф'єва зізналась про те, як її принижували колишні: "Боялася заснути з хлопцем у ліжку"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Надя Дорофеева розповіла про дивний подарунок від шанувальників: "Було цікаво"

Також, наш портал інформував, "Не могла зрозуміти, що відбувається": Тоня Матвієнко зізналася, чи засмутила її поява зрадників-"Кроликів" на маминих похоронах