Студія ВВС опублікувала трейлер нового сезону телесеріалу "Доктор Хто" на однойменному каналі Youtube. Головну роль в стрічці зіграв Шуті Гатва.

На кадрах відео глядачам показали самого Доктора та його напарницю, яку зіграла Міллі Гібсон. Окрім цього прихильники серіалу могли помітити другорядних персонажів, які доповнили сюжет трейлеру.

Доктор Хто. Фото: скрін
Доктор Хто. Фото: скрін

Якщо рахувати формально, то це вже 14 сезон легендарного серіалу, але студія ВВС обнуляє нумерацію. Таким чином всі епізоди належать до першого сезону. В жовтні цього року стартували зйомки продовження стрічки. А прем'єра відбудеться вже в 2024 році.

Серіал "Доктор Хто" - науково-фантастичний серіал, знятий в Британії, телевізійною компанією ВВС. В його сюжет покладено пригоди мандрівника в часі - більш відомого як Доктор та його компанії вірних супутників. Разом вони подорожують в часі, досліджують світ та допомагають визначити справедливість, там де її немає.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Доктор Хто. Фото: скрін
Доктор Хто. Фото: скрін

Цікаво, що телесеріал вперше показали ще в 1963 році, а зйомки нових серій продовжуються і дотепер. Ця стрічка є найтривалішим науково-фантастичним серіалом всіх часі та частинка британської культури.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, культовий серіал "Венздей" отримає спін-оф: хто стане головним героєм

Раніше портал Знай інформував, "Наш топ до перегляду": Катерина Осадча поділилася підбіркою новорічних фільмів для зимніх вечорів

Також наш портал повідомляв, улюблений серіал "Бріджертон" повертається: коли відбудеться прем'єра та які несподівані повороти очікують глядачів