Популярна українська модель, співачка, волонтер та ведуча Youtube-каналу, вирішила побалувати своїх шанувальників пікантними відео у новій сукні, яка підкреслила її струнку спокусливу фігуру.

У Сторіс своєї сторінки в Instagram Даша Астаф'єва згадала, як працювала моделлю, похвалилася шикарною сукнею та спокусливою фігурою. Дівчина зняла невелике відео перед великим дзеркалом і погладила себе по всіх згинах, милуючись собою.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube

На моделі сукня чорного кольору на тонких бретельках із відкритою зоною декольте, що підкреслює тонку талію дівчини. Даша погладила себе по сідницях, животу та грудях, і подякувала дівчатам, які подарували їй цю чудову сукню.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Для повноти образу дівчина одягла червоні туфлі на високих підборах. Даша виглядає приголомшливим. Також вона додала чарівну мелодію, яка доповнила кадри.

Як же я вдячна дівчатам за цю неймовірну сукню! — написала Даша.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Даша продовжує розвивати свій Youtube-канал, де готує смачні страви разом із відомими особистостями та зірками. Останнім відвідувачем шоу Астаф'євої став Олексій Дурнєв.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва зізналася в тому, як її принижували колишні: "Боялася заснути з хлопцем у ліжку".

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва накинулася на Потапа і колег-зрадників, які втекли за кордон:"Якби всі так думали, то хто б захищав країну?".