Відома українська співачка Наталія Могилевська стала мамою одразу двох дівчаток. Цю неочікувану новину співачка повідомила українцям у новорічну ніч.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно артистку помітили у одному із столичних супермаркетів із дівчинкою 2-3 років. Тоді українці припустили, що це її племінниця чи дитина подружки.

Наталія Могилевська, кадр із кліпу на пісню "Я повертаюся"
Наталія Могилевська, кадр із кліпу на пісню "Я повертаюся"

Однак виявилося все набагто цікавіше. Артистка наважилася разом із чоловіком вдочерити двох донечок-сестричок: одній два роки, а іншій – 10.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Наталія приховує їх обличчя та у святковому випуску "Кварталу 95" розповіла про те, їй дуже важливо, щоб ніхто не знав, ким є їх батьки.

Артистка розповіла, що це відбулося майже на початку повномасштабного вторгнення і у дівчат дуже сумна доля. Старша донечка багато разів рятувала життя молодшої.

Більше деталей про дітей вона не розповіла, однак зізналася, що зараз дуже щаслива бути для них новою мамою.

Наталія Могилевська. Фото Instagram
Наталія Могилевська. Фото Instagram

" Я щаслива… В цю казкову ніч, коли повинні збуватися мрії, найбільша мрія мого життя збулася. Так вже склалося, що, напевне, прийшов час повідомити вам цю новину. І з радістю хочу в цю новорічну ніч сказати, що я стала мамою…Бажаю всім дітям України, хто залишився без батьків, знайти своїх улюблених свою родину", - написала артистка.

Нагадаємо, Наталія Могилевська могла б стати видатним фізиком, ви здивуєтеся: "Не ниє, не стогне"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь опинилася на Мальдівах без нареченого Розенка: "Раз у нас такий дубак ..."

Знай.uа писав, на Могилевську напали грабіжники: "Відкрила двері і отримала удар в обличчя"