1 січня 2024 року вийшов трейлер нового фільму жахів – "Пастка Міккі Мауса". Головний герой – вбивця, який носить маску популярного анімаційного персонажа з німого мультику 1928 року.

Це сталось в той же день, коли персонаж Міккі Мауса став суспільним надбанням. Вперше улюблений герой мільйонів з’явився в мультфільмі "Пароплав Віллі". Цей мультик вийшов у далекому 1928 році.

Мікі Маус в фільмі жахів. Фото: скрін відео
Мікі Маус в фільмі жахів. Фото: скрін відео

Він був третім про пару Міккі та Міні Маусів, але перший екранізований, який побачили мільйони глядачів. У цій анімації він має більш грізний вигляд і походить не на мишу, а на щура.

Компанія Дісней володіла авторськими правами на цей персонаж протягом 95 років. І от в 2024 році термін цих прав сплив. Це означає, що кінематографісти, аніматори, письменники та інші можуть безперешкодно використовувати цей персонаж у своїй творчості і показувати твори на широкий загал, без претензій.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Мікі Маус в фільмі жахів. Фото: скрін відео
Мікі Маус в фільмі жахів. Фото: скрін відео

І вже 1 січня з’явився трейлер фільму жахів у якому грізний чоловік з ножем у руках та анімаційній масці Міккі Мауса йде вбивати людей. За словами творців фільму, він не повинен сприйматись надто серйозно, адже задача була зняти максимально смішний фільм з елементами жаху. Точної дати виходу фільму ще немає, але очікується що він повинен вийти у кінотеатрах у березні цього року. Про точну дату релізу стане відомо трохи пізніше.

Відомо, що це вже не перший фільм жахів, головним героєм якого став Діснеєвський герой. Як повідомили в AP, режисер Стівен ЛаМорт знімає ще один фільм про Мікі Мауса. Чоловік раніше зняв горор-пародію на "Ґрінча".

Нагадаємо портал Знай інформував, "Один вдома" по-українськи: хто з наших зірок міг би зіграти Кевіна Маккалістера, його родину та грабіжників

Раніше на порталі Знай повідомлялося, померла легендарна актриса, відома за роль у мультфільмі Disney

Також, наш портал інформував, новий сезон легендарного серіалу "Доктор Хто" вийде в наступному році: в мережі опублікували офіційний трейлер