Наталія Могилевська показала, чим займається, коли не співає та не показує свої моновистави.

Відома українська співачка Наталія Могилевська показала, як годує біженців із найбільш постраждалих регіонів України. На своїй сторінці у Instagram співачка розмістила кілька фото із черпаком. Також поряд із Наталкою позує симпатичний чоловік.

Наталія Могилевська, фото Знай.ua
Наталія Могилевська, фото Знай.ua

Вчора була можливість познайомитися та допомогти переселенцям із Харківської, Запорізької та Донецької областей. Дуже багато людей, що залишилися без будинків, без роботи, без засобів для існування. Вони просто нема чого їсти! написала співачка

Також співачка звернулася до бізнесменів, які могли б допомогти із продуктами для ВПО. Вона зазначила, що гроші потрібні не надто великі, просто щоб нагодувати людей, котрі втратили у цій війні все.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Йдеться про існування, можливість вижити! Тому, будь ласка, вони дуже потребують вашої допомоги!

У коментарях відгукнулися на пропозицію Наталки по-різному:

"Тільки подивитися, що діється на залізничному вокзалі, скільки безпритульних, голодних, холодних людей просто душа розривається, до війни такого не було", "Судячи за терміном бейджика війна рік так точно буде", "Дякую за ваше добре серце! Ви неймовірна людина ", – написали в коментарях.

Нагадаємо, що Могилевська могла виховувати двох удочерених малюків разом з улюбленим чоловіком, але його повела інша.

Раніше ми повідомляли, що Наталя Могилевська показала, як виглядає після бурхливої ​​ночі: "Поспати не дали".