Російський Telegram-канал "Гірше і не скажеш" опублікував фотографії співачки-зрадниці Ані Лорак із несподівано українськими військовими.

Це не фейк. Таке реально відбувалося, проте ще 2014 року під час початку війни на Донбасі. Ці знімки спричинили справжній ажіотаж серед російських пропагандистів.

Ані Лорак, фото: Telegram
Ані Лорак, фото: Telegram

Ані Лорак, фото: Telegram
Ані Лорак, фото: Telegram

Вони стверджують, що артистка відвідувала поранених українських військових у шпиталі на Донбасі. Крім того, в РФ знову вимагають позбавити Лорак документів на проживання у Москві та заборонити там виступати. Причиною того, що вона публічно не підтримала кривавий режим Кремля.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Водночас на підтримку України Лорак також не висловлювалася, хоч ми не раз спостерігали дрони з підписами подяки від воїнів ЗСУ співачці. З її допомогою наші захисники мають можливість обстрілювати окупантів на їхній же території.

Сама артистка називає себе "голубом світу". Така позиція співачки щодо війни призвела до того, що її вважають ворогом як в Україні, так і в РФ.

Ані Лорак, фото: Telegram
Ані Лорак, фото: Telegram

Російські користувачі вимагають депортувати Лорак із країни, називаючи її "зрадницею" та "гадюкою".

"Танки не купує, снаряди своїм ім'ям не підписує. Але купує медичне обладнання, ліки дуже великі суми, зароблені зокрема і московських концертах, тобто. на гроші російського глядача”, - заявляли якось про співачку.

Нагадаємо, АніЛорак вирішила бути не росіянкою, а африканкою, але не вийшло: "Плойку з паяльником переплутала"

Як повідомляв "Знай.uа", "грудьми стояли": Тіна Кароль боролася з Ані Лорак до 24 лютого 2022 року

Знай.uа писав, колишній чоловік Ані Лорак після розставання з Лілією Реус "запалив" з ще однією дамою: "Без фотошопу"