Гумористи випускають свої кумедні ролики для українців навіть під час війни. Одного разу Крутоголова ледь не довела до сказу Булітко, у ролі безглуздої секретарки.

Відомий український актор, гуморист, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов та Вікторія Булітко представили комедію про шефа та секретаря, змусивши українців забути про тривоги воєнного часу. Відео розмістили наInstagram-сторінки шоу Дизель Студіо.

Дизель Студіо. Фото: Instagram
Дизель Студіо. Фото: Instagram

Треба сказати, що комедія вийшла досить веселою, з перших хвилин захоплююча невимушеністю та грою акторів. Сюжет полягав у тому, що директору компанії потрібно було підписати договір із британським колегою, а секретарка постійно справляла негативне враження на британця.

Дизель Студіо. Фото: Instagram
Дизель Студіо. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Почалося все з того, що шеф просить секретарку нікого не пускати під час важливої ​​зустрічі. Коли вона запитує, хто має бути, Крутоголов не витримує: Хто з нас секретарка? Це ви повинні попередити мене про важливу зустріч!".

Дизель Студіо. Фото: Instagram
Дизель Студіо. Фото: Instagram

Тоді Булітко починає розповідати про те, що захворіла та мала швидку. А коли приходить клієнт, то вона його не пускає.

В результаті договір підписано, а британець пропонує влаштувати Булітка на роботу своїм конкурентам.

Єдине, що різало вуха, це російська мова, яку дуже в крайніх випадках хочеться чути з екранів телебачення.

Нагадаємо, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" осквернила гордість путіна: "С чистими ногами".

Раніше ми повідомляли, що Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, що зрадниця Марченка його кума: "Ближче немає".