Відома українська співачка Оля Полякова продовжує ділитися із шанувальниками всім, що відбувається у її цікавому житті. Якось вона вирішила нагодувати свого друга та підлеглого в одній особі.

Stories були опубліковані на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться деякими моментами своїх трудових днів.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Посеред дня у дівчині прокинулися її кулінарні таланти, і вона приготувала смачні та соковиті італійські равіолі. Звісно, ​​не поділитися зі своєю командою ними вона не могла.

"Красиві равіолі на тарілках. Так, Артемко, скажи, що я богиня. А ви годуєте свого друга та менеджера равіолі з ранку? Ні? Тоді ви не я" - каже Оля Полякова на опублікованому ролику.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Видно, що її менеджеру на ім'я Артем дуже подобається така співпраця з артисткою. Він не тільки супроводжує її на більшості заходів, а й має можливість поласувати стравами від Олі Полякової.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Нагадаємо, що Оля Полякова показала, як після свинок перетворюється на жінку: "Кому таке добро дістанеться?".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова поскаржилася на дуже незручний диван у укритті: "Поспала б у підвалах Маріуполя".

Так само стало відомо, що Оля Полякова влаштувала бійку з росіянином через "розіп'ятих хлопчиків", але потім їй довелося "бігти".