Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто тішить віддану аудиторію цікавими публікаціями у Instagram .

Наталя Могилевська дала велике та відверте інтерв'ю провідному Григорію Решетнику у програмі "Як ти?", в якому розповіла, як для неї почалася ця моторошна війна, розв'язана росією. Також вона поділилася, скільки людей дала притулок у себе в той період.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Прокинулася співачка від гучних вибухів, живучи в дерев'яному будинку. Їй здавалося, що якась людина падає їй на дах. Вона не розуміла, що відбувається і була налякана. Щоб допомогти собі та іншим, артистка вирішила об'єднатися та зібрати у своєму будинку всіх близьких.

"Я зателефонувала всім своїм, хто живе в центрі Києва. Терміново все до мене. На початку взагалі було 30 чоловік, я не знаю. Усі роз'їхалися далі хто куди зміг”, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Прибулих вона розміщувала на величезному дивані, на підлозі. Більше того, до початку війни вона протягом п'яти років не пила алкоголь і не вживала м'ясо, але з гостями повернулася до минулих звичок.

Могилевська та Решетник, скріншот з відео
Могилевська та Решетник, скріншот з відео

Могилевська також запропонувала притулок у своєму будинку рідній сестрі, яка мешкає на Оболоні і на той момент була вагітною. На початку вторгнення у тій частині міста було дуже голосно та небезпечно.

"І вона, ризикуючи життям, приїхала до мене. Це був просто жах”, - додала співачка.

Нагадаємо, що Могилевська відреагувала на "хейт" у свій бік через удочеріння малюків: "Завжди знайдуться ті...".

Раніше ми повідомляли, що удочеріння дівчаток - ще не все: Наталя Могилевська наважилася на ще один вчинок.