Співачка та блогер Анна Трінчер зараз відпочиває на Балі. Але поїздка обернулася несподіваними наслідками. Про них дівчина розповіла на сторінці в соціальній мережі.

Анна Трінчер поїхала за кордон ще кілька тижнів тому. За цей час вона вже вдруге отруїлася. При першому випадку хвороби їй допомогли ліки, які вона взяла з собою. Але друге отруєння обійшлося їй в майже 4 сотні доларів.

Історія Анни Трінчер. Фото: скрін Інстаграм
Історія Анни Трінчер. Фото: скрін Інстаграм

"Я вдруге отруїлася на Балі і на цей раз набагато гірше. Тупо 360 доларів на місці!" підписала фото Трінчер

Зірка зникла на деякий час з соцмереж, чим і викликала хвилю питань у підписників. Всіх цікавило, що з нею сталося і чи все в неї добре.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Історія Анни Трінчер. Фото: скрін Інстаграм
Історія Анни Трінчер. Фото: скрін Інстаграм

Тому співачка виклала фото, де вона лежить під крапельницею та показала своїх лікарів. Ця медична допомога обійшлася їй в 360 доларів і судячи з підпису фото, вартість їй не дуже до вподоби.

Але попри це, Анна Трінчер запевнила фанатів, що підготувала для них порцію нових та естетичних фото, які не дадуть засумувати за нею.

Анна Трінчер. Фото:Youtube
Анна Трінчер. Фото:Youtube

Раніше з історій Анни, стало відомо, що за час відпочинку на Балі, її офіційно розлучили з колишнім чоловіком - блогером Олександром Волошином.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Трінчер потрапила у скандал пов'язаний із благодійністю: блогер розкрив подробиці

Раніше портал Знай інформував, військові поставили Волошина на місце, пояснивши, чому йому не потрібно боятися ТЦК: Ніхто нікого в окопи не заганяє "

Також наш портал повідомляв, колишній Анни Трінчер - Олександр Волошин заявив про почуття до співачки та можливе возз'єднання: "Щось знову з' являється всередині..."