Відомий актор Олександр Печериця після початку повномасштабного вторгнення, як і багато чоловіків, був змушений взяти до рук зброю та піти захищати Україну. Спочатку він пішов до місцевої ТрО, а потім вступив до лав ЗСУ. У складі армії України він прослужив близько 1,5 років.

Зірка серіалу "Кріпосна" в інтерв’ю ТСН розповів, що його підштовхнуло піти на фронт та стати на захист України. За його словами, найважчими дні були на самому початку, коли довелося приймати рішення.

Олександр Печериця. Фото: скрин Ютуб
Олександр Печериця. Фото: скрин Ютуб

"Найважчі для мене дні були – це уприйняття якогось рішення, коли я 24-25 лютого не знав що мені робити. Тут вже починають заходити колони, а ти думаєш, що мені робити: закривати квартиру, десь ховатись, залишатись, чи захищатись", – розповів актор.

Тоді він зізнався, що зробив правильне рішення доєднавшись до захисту країни. Через півтора роки 41-річний Олександр Печериця звільнився з лав ЗСУ за сімейними обставинами. Але подробиці такого рішення розкривати не став. Коментуючи таке рішення він інформував, шо йому просто випала така можливість.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

За словами заслуженого артиста, війна частково відібрала у нього професію, сім’ю та спокій. Наразі дружина та син знаходяться за кордоном, куди змушені були евакуюватись відразу після початку повномасштабного вторгнення.

Олександр Печериця. Фото: скрин Ютуб
Олександр Печериця. Фото: скрин Ютуб

Олександр Печериця – заслужений артист України, актор театру та кіно. У театрі імені Івана Франка служить близько 20 років. Відомий він також за багатьма кінокартинами. Наразі актор повернувся до рідного театру та готується до нових вистав.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина після тривалої самотності після Еллерта вразила українців: "Так давно хотіли"

Раніше наш портал інформував, "Може тільки дурепа": зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина розлютила українців шикарним відпочинком із сином

Також наш портал повідомляв, на фронті загинув відомий музикант Андрій Чепіль: до останнього боровся за Україну