Відома українська актриса, гумористка, волонтер та головна красуня з розважальної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка днями показала, як потрібно правильно "стрибати" у тепле та м'яке ліжечко, знову у центрі уваги.

Зірка навіть у своє особисте свято продовжує радувати відданих шанувальників. Вікторія Булітко розповіла, чого хоче у свій День народження.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

За її словами, у неї дуже багато особистих бажань та "хотелок", але зараз є набагато важливіші речі, ніж особисті "радості". Про це стало відомо завдяки публікації Вікторії Булітко у мережі Instagram.

"У мене сьогодні День Народження. У мене дуже багато особистих бажань. Але... Зараз важливо лише одне: я дуже чекаю нашої ПЕРЕМОГИ", — пише Вікторія Булітко у святковій публікації.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Вікторія Булітко продовжує радувати фанатів широкою та білосніжною посмішкою, ось це те, що зараз потрібно сотням тисяч українців.

Публікація Вікторії Булітко, скрінштот: Instagram
Публікація Вікторії Булітко, скрінштот: Instagram

Цікаво, що користувачі мережі почали активно вітати Вікторію з Днем народження, а також залишати безліч лайків та коментарів з теплими компліментами її зовсім несерйозному віку.

Ось, що пишуть люди: "З Днем народження! Сяй і далі! Нехай мрії збуваються", "Найкращі побажання, для прекрасної актриси та красивої дівчини", "З Днем народження!) Я вітаю просто, здоров'я в усі органи".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Вікторія Булітко із "Дизель Шоу" осквернила гордість путіна: "З чистими ногами".

Раніше ми повідомляли, що Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, що зрадниця Марченко його кума: "Найближчої немає".