Євген Сморигін, який працює в Україні білоруський актор, який підтримав українців, поширив стендап Тараса Стадницького з VIP тернопіль.

На відео Тарас розповів, як кажуть його діти під час повітряної тривоги. Розмова відбулася між дівчатками 11 та 8 років.

Тарас Стадницький, кадр із виступу
Тарас Стадницький, кадр із виступу

"Якось була у нас повітряна тривога. Я кажу: "Давайте в підвал йдемо", і Олеся, моя старша каже, "А звідки летить?". А Люба така: "З Астрахані ". Олеся каже: "А які ракети?", Люба така: "Х-101 і Х-55". І Олеся така: "Ага, це навіть не гіперзвукові. Там 2000 кілометрів, тобто у нас ще півтори години, а там стоять NASAMS". Я говорю, стоп, де стоять NASAMS? Ну, якщо ти не знаєш, каже Олеся, то тобі й не треба знати... Ну дивись, тату , у нас є півтори години, але якщо тобі сикотно, спускаємось”. - розповідає Стадницький.

Євген прокоментував відео підтримуючими словами: "Будні українців… Дякую "визволителям"! Карма існує!".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Тарас Стадницький. Фото: Instagram
Тарас Стадницький. Фото: Instagram

У коментарях підтримали Євгенія та посміялися разом із ним з того, як долають страхи українські діти.

"Дорогий Євгене, щиро дякую Вам особисто і всьому талановитому Дизель шоу!!!! Ви - неперевершений", "На щастя гумор допомагає впоратися з цим усім лайном"...

Тарас Стадницький. Фото: Instagram
Тарас Стадницький. Фото: Instagram

Скриншот коментарів. Фото: Instagram
Скриншот коментарів. Фото: Instagram

Нагадаємо, що Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, що зрадниця Марченка його кума: "Найближчої немає".

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" похвалилася чудовим святом: "Дуже багато особистих бажань".