В'ячеслав Узєлков - колишній український боксер, який зараз займається кар'єрою фітнес-тренера. Нещодавно, чоловік не на жарт налякав своїх шанувальників та підписників.

На Instagram сторінці спортсмена з'явилася історія, на якій чітко видно лікарняну палату та крапельницю. Узєлков повідомив, що потрапив в медичний заклад та виклав відповідне відео.

"Усім привіт. Я вижив і не дам спокою ворогам. Слава Україні" підписав відео спортсмен

Історія В'ячеслава Узєлкова. Фото: скрін Інстаграм
Історія В'ячеслава Узєлкова. Фото: скрін Інстаграм

Про те, чому він опинився на лікарняному ліжку уточняти не став. Але судячи з підпису, можна припустити, що сталося щось серйозне.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд
Показати ще

"Отак іде шлях до здорового життя і до існування. Усім гарного дня" прокоментував Узєлков

В'ячеслав Узєлков. Фото: скрін Ютуб
В'ячеслав Узєлков. Фото: скрін Ютуб

Декілька місяців тому, колишній боксер поділився радісною новиною - він та його кохана вирішили одружитися. Але хто став обраницею чоловіка залишається загадкою. До цього він прожив понад 20 років в шлюбі з Мариною Боржемською, але кілька років тому пара зі скандалом розлучилася. В екс пари ростуть двоє дітей - хлопчик та дівчинка. Нещодавно, колишня дружина розповіла про знущання боксера та пояснила чому не пішла з шлюбу раніше.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, В'ячеслав Узєлков знайшов собі нову дружину після скандалу з Боржемською та невдачі перед 24 лютого: "Нарешті"

Раніше портал Знай інформував, "Я б ніколи не кинула...": Марина Боржемська вперше зізналася про аб'юз та знущання чоловіка

Також наш портал повідомляв, 66-річний Зібров назвав найпікантніших співачок України: молоденькі дівчатка теж у списку