Зрадник Іван Дорн, після того, як розважав у новорічну ніч росіян на Балі вкотре розставив крапки на "і" та підтвердив свою позицію "криваві рублі ближче рідної землі".

Справа у тому, що нещодавно Дорн дав інтерв'ю казахстанському YouTube-каналу Esquire Kazakhstan, в якому заявив про те, що добре що він не застав в Україні війну, адже був би занадто агресивним до росіян.

Зрадник пригадав що в 2022 році брав участь у фестивалі "Юність" у Казахстані.

Іван Дорн. Фото: скрін відео
Іван Дорн. Фото: скрін відео

Організатори натякнули Дорну про те, що не хотіли б чути нічого про Україну, і зрадник підтримав їх ініціативу.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Артист також дуже радіє тому, що йому не довелося застати війну в Україні, або ж вона його могла дуже змінити.

"Боялися за те, що я говоритиму якісь дуже патріотичні речі як українець. Вони сказали: "Будь ласка, якщо можна зробити максимально неполітичним цей фестиваль, ми будемо дуже вдячні"... Всі знають, хто я, що я, і після 24 лютого ми ще раз розставили крапки над "і". Я дуже щасливий, що мені пощастило не застати той жах особисто, бо хр*н знає, як би я зараз поводився, як би міркував і що б у мені змінилося", – заявив Дорн.

Зрадник жодного разу не заявив про те, що саме росія напала на нашу країну, вбиває українців і нищить наші міста, а також він вважає, що біль, який ми отримали через війну, заважає нам бачити "хороших руських".

Іван Дорн, скріншот із кліпу
Іван Дорн, скріншот із кліпу

"У більшості моїх співгромадян оцей страх і всі ці емоції спричинили дуже серйозні наслідки. Вони не можуть судити з погляду розуміння і, можливо, вбачати більш і менш хороших людей. Вони не можуть собі це дозволити, у них радикальна позиція, і я їх розумію чудово. Але при цьому мені дуже пощастило, що я не застав це все", – додав він.

Раніше повідомлялося, Іван Дорн оскандалився, приєднавши Польщу до України: "Тихо ширимо кордон".

Також, Іван Дорн "скасував" свій день народження заради відновлення Миколаєва: "Тримаємося разом".

Також, розважатиме "хороших русских": відомий український співак Іван Дорн виступить на Балі в новорічну ніч