Відома українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та ведуча шоу "Я люблю Україну" Ксенія Мішина розповіла про вчителя-педофіла, який любив її однокласниць любить приводити додому та проводити "огляди".

Про це вона розповіла у стендапі STAND UP Battle Club.

Ксенія Мішина. Фото Instagram
Ксенія Мішина. Фото Instagram

Артистка поділилася своєю драматичною історією з дитинства. Мішина розповіла про те, що вчитель з валеології користувався довірою шестикласниць і водив їх до себе додому.

Чоловіка дуже любили через те, що він добре ставився до школярів та часто відпускав додому.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вчитель регулярно водив до себе дівчат та проводив їм "медичні огляди".

Школярки роздягалися до трусиків, а потім підходили до вчителя і він "там" все перевіряв. Було навіть таке, що він включав їм порно.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Пояснював він все тим, що перевіряв, чи нормально вони розвиваютсья. Такі "огляди" він проводив раз на місяць.

"Але ми всі його дуже дуже любили, тому що він звільняв від уроків. Ми могли кудись там з ним ходити, іноді він запрошував нас додому. І ми 10 дівчат підемо до нього, і пам‘ятаю, в нього був комп‘ютер. У нас ще не було. І ми подивились, а там диск і ми запитали, що це за диск. Там дівчина гола була і він нам його поставив. Ми всі подивились", — розповіла артистка.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" розповіла про звільнення з лав ЗСУ через 1,5 роки: "Випала така можливість".

Раніше повідомлялося, аматор росіян і "запрошений артист" Нацопери України: танцюрист, що хвалив агресора, виступає в Києві.

Також, "Холостячка" Мішина похвалилася голими вишеньками на Балі, але українці не оцінили: "С*ськи показувати у такий темний час".