Працівники моргу були налякані, коли один із мішків з трупами почав рухатися. Жінку, яка "воскресла" швидко доправили до відділення невідкладної допомоги, однак її так і не вдалося повернути до життя.

Про це пише The Mirror.

Зазначається, що після п'яти годин перебування в мішку для трупів у лікарні Гватемали, жінка раптово "воскресла" та почала рухатися.

Жінка воскрела у морзі. Фото: The Mirror
Жінка воскрела у морзі. Фото: The Mirror

Шоковані працівники моргу невідкладно доправили її до відділення невідкладної допомоги.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

О навіть після реанімації, пацієнтка не подавала ознак життя і її вдруге визнали мертвою.

Прессекретар лікарні повідомив, що молода жінка спочатку надійшла в "нестабільному стані" з ознаками "важкого недоїдання" і мала в анамнезі судомні напади і церебральний параліч.

Жінка воскрела у морзі. Фото: The Mirror
Жінка воскрела у морзі. Фото: The Mirror

"Після 30 хвилин медичної допомоги було констатовано смерть жінки і її тіло було передано до моргу в рамках медичного протоколу", — додав речник.

Лікарня висловила підтримку співчуття родині померлої, однак досі невідомо, чи розслідується цей інцидент правоохоронними органами.

Нагадаємо, що хлопець засидівся в туалеті з телефоном і його схопив параліч - мозок почав " задихатися".

Раніше ми повідомляли, що їхав на похорон, але не думав, що на свої: у "дикій" аварії помер легендарний футболіст.