Відомий продюсер Потап втік на початку повномасштабного вторгнення з нашої країни та через це безповоротно втратив їх любов та довіру. Закордоном за два роки його популярність також нікому не стала потрібна і він нещодавно полетів підкорювати далеку Колумбію.

Про те, чи збирається він повертатися назад до України розповіла екстрасенс, таролог та відьма-некромантка Марія Тиха.

Потап. Фото Instagram
Потап. Фото Instagram

На картах Таро їй випала "Трійка мечів". Вона зазначає про те, що Олексій зовсім не думає повертатися на Батьківщину та намагається зараз усіма силами зачепитися закордоном.

"Він розуміє, що через війну він вже не зможе отримувати колишніх гонорарів. Він зараз реально не розуміє куди йому рухатись та які пісні писати. Потап вже втратив свою репутацію та ім'я в Україні. Продюсер повністю розвалив не тільки кар'єру, а й круг спілкування, адже в нього на Батьківщині більше немає друзів", - розповідає відьма.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Тиха також додає, що Потапу звичайно вдасться щось побудувати в іншій країні, але це буде приносити йому просто мізерні прибутки у порівнянні із довоєнними гонорарами в Україні.

Нагадаємо, у Барселоні виявився нікому не потрібен: Потап відлетів "продюсувати" до Колумбії

Як повідомляв "Знай.uа", "Настя з новим чоловіком в Іспанії": блогер "поховав" пару Каменських та Потапа

Знай.ua писав, блогер запідозрив, що Потап хоче повернутися на російську сцену : "Виходили з клубу..."