Відома астролог та екстрасенс Яна Пасинкова дала прогноз на березень – в які дати варто бути особливо обережними. Про це вона розповіла на своєму каналі.

Країни партнери анонсували надання пакета допомоги для України. На це таролог зробила розклад та відповіла на питання, чи буде надана раніше заявлена підтримка. Мова йшла про Швецію та обіцяний великий пакет озброєння та фінансів для України.

Пасинкова. Скрін Ютуб
Пасинкова. Скрін Ютуб

Ця допомога зібрана, та навіть готова до доставки у будь-який момент. Але ми прийняти її не можемо, через домовленості між країнами та недостатню комунікацію.

Прогноз на кінець війни

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Дала прогноз вона і стосовно головного питання для всієї країни – який результат цієї війни для України? Отже, за найближчі 1,5-2 роки ми повернемо 2 території. Це області, населені пункти та інше. Далі все буде залежати від влади та переговорів.

Обстріл / фото: Знай.ua
Обстріл / фото: Знай.ua

Небезпечні дати в березні

У березні будуть небезпечні дні, в які варто бути максимально уважними до повітряних тривог. Можуть бути обстріли, небезпечні події, які будуть загрожувати життю.

Тож, варто бути обачними 1,2,3,15,14, 8,9,10, 23,27, 28 березня. В ці дні можуть бути масовані обстріли. Найсильніше постраждають 2 області, але окупанти будуть зосереджені на 4-5 областям. Бомбити будуть для того, щоб натиснути для досягнення своїх цілей та умов.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, переможниця "Битви екстрасенсів" попередила про повторний наступ росіян: "Вони будуть чекати 2-3 тижні…"

Раніше наш портал інформував, "Може забрати життя багатьох": екстрасенс пояснила, чи готова росія до використання ядерної зброї

Також портал Знай повідомляв, "Самі не захочуть...": відома екстрасенсиня розповіла, коли воїнів ЗСУ відпустять додому