Українців штрафуватимуть на 17 тисяч гривень: за що загрожує таке покарання

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

ФОПи мають широкий перелік випадків, коли порушення можуть коштувати великих грошей. Наприклад, це невчасно подана декларація, неправильне ведення первинної документації. В 2024 році цей перелік трошки видозмінився. Всі випадки порушень передбачені Податковим Кодексом України і включають масу випадків. Штрафи можуть збільшуватись, особливо там, де вказано мінімальні заробітні плати. Як знаємо, цей показник збільшився з 1 січня, а повторне збільшення буде у квітні. Тому варто враховувати цей фактор.

Від 150 до майже 600 гривень: пенсіонерам дадуть надбавку

Пенсіонерки. Фото: скрін youtube
Пенсіонерки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Українські пенсіонери можуть отримувати не лише заслужені виплати, а й різні надбавки та доплати щомісяця. Це стосується українців, які досягли певного віку, або мають конкретний статус або заслуги. Сума надбавок в кожному випадку різна та залежить від обставин. Кожного місяця отримуватимуть надбавки пенсіонери, яким виповнилося понад 70 років. Варто зауважити, що вікові надбавки можуть отримувати лише ті українці, пенсія яких менша ніж 10340,35 гривень. Окрім цього, надбавку в розмірі 10% від прожиткового мінімуму можуть отримати почесні донори України. Але для цього потрібно виконати конкретні умови.

Ціни на автогаз злетять на 7 гривень

Ціни на автогаз, фото: Informator
Ціни на автогаз, фото: Informator

Найближчими днями на українських АЗС може спостерігатись активне підвищення цін на скраплений газ. Про це заявив засновник транспортної групи компаній та мережі заправок "Прайм" Дмитро Льоушкін. Блокада західного кордону негативно вплине на український ринок палива, а точніше - на вартість автогазу. Цей вид палива поставляється в Україну з двох напрямків - Польщі та Румунії. Зниження обсягів постачання може призвести до планомірного підвищення цін на АЗС. За словами Дмитра Льоушкіна, найбільш ажіотажний період очікується з 1 до 10 березня. Ймовірно, що на деяких заправних станціях не вистачатиме автогазу.

Аліна Гросу знову влізла у весільну сукню після "трагедії" з росіянином Полянським

Аліна Гросу, кадр із кліпу
Аліна Гросу, кадр із кліпу

Українська поп-діва Аліна Гросу нещодавно зацікавила шанувальників загадковим знімком зі своїм таємничим новим обранцем. Вона позує у розкішній весільній сукні з довгим шлейфом та фатою... проте, як виявилося, це фото стало просто своєрідним анонсом до прем'єри нової пісні під назвою "Туман кохання". Разом із романтичним кадром Аліна оприлюднила невеликий відеоролик, де вона ходить по жвавих київських вулицях.

Масляна-2024: коли буде і які страви обов'язково мають бути на столі

Масляна, фото з вільних джерел
Масляна, фото з вільних джерел

Свято не має фіксованої дати - вона починається за 56 днів до Великодня і відзначається тиждень напередодні Великого посту. Великдень 2024 року буде 5 травня, отже, Масляна у 2024 році розпочнеться 11 березня і триватиме до 17 березня. Майже цілий тиждень люди гуляли і всіляко розважалися. Незважаючи на це, працювати не просто можна було, а потрібно як мінімум, тому що всю Масляну на столі має бути дуже багато смачних страв. І тому ми вирішили розповісти вам, які страви на Масляну потрібно обов'язково приготувати.