Чоловік втратив ідеальну роботу через те, що він забув змити в туалеті у свій перший робочий день. Працівники офісу були змушені чистити каналізацію після його робочого дня.

Про це пише "The Mirrors".

Американець зізнається у перший день стажування, коли йому показували офіс, природа покликала його до туалету, щоб справити природню потребу.

Туалети, фото з відкритих джерел
Туалети, фото з відкритих джерел

Чоловік також пояснив, що за день до стажування їв багато святкової їжі, адже були вихідні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Американець розповів, що захопився тим, як гарно було у ванній кімнаті і швиденько повернувся до кабінету, щоб закінчити паперову роботу.

"Я сидів за комп'ютером, заповнюючи решту паперів, коли працівниця зайшла до туалету і я почув, як вона вигукнула: "А-а-а, що за?". Я одразу зрозумів, що був там останнім. Я подивився на двері та почув звук змиву з унітазу. Але відходи людської життєдіяльності не змивалися, а "білий друг" навпаки набирався водою", — розповідає чоловік.

Туалет
Туалет

Він сказав, що його майбутня колега була незадоволена, і він бачив, як вона шепотіла щось на вухо керівнику офісу.

"Я намагався весь час вдавати, що працюю за комп'ютером, і вони не кричали на мене, а просто змирилися з цим. Багато туалетної води потрапило на підлогу у ванній кімнаті, а прибиральника не було до вечора.Я закінчив свою роботу, але бос після цієї ситуації був не привітним. Я заповнив документи, але так і не отримав від них відповіді, навіть після того, як спробував їм зателефонувати", — розповідає американець.

Нагадаємо, що хлопець засидівся в туалеті з телефоном і його схопив параліч - мозок почав " задихатися".

Раніше ми повідомляли, що їхав на похорон, але не думав, що на свої: у "дикій" аварії помер легендарний футболіст.

Також, "Кавелдики" літають у повітрі, як у поїзді? Пілот розповів, куди діваються відходи з туалету літака