В Австралії невинний жарт підлітка обернувся справжньою трагедією. Про надзвичайну ситуацію написали у dailystar.

19-річний австралійський регбіст Сем Баллард вирішив пожартувати зі своїми друзями на честь свого Дня народження. На спір він з’їв звичайного слимака. У цей час ніхто не підозрював, що зовсім скоро юному спортсмену стане зовсім погано.

Сем Балард. фото dailystar
Сем Балард. фото dailystar

Звичайний слимак виявився зараженим легеневим отруйним хробаком, який і привів до впадання у кому та подальшої смерті. Виявляється, слимак заразився від щурів, фекалії яких з’їв. Сем впав у кому після 420 днів зараження, а причиною такого стану виступив еозинофільний менінгоенцефаліт, який є різновидом менінгіту.

На наступний день, коли він прокинувся, хлопець відчув параліч внизу спини і до ніг. Причиною такого стану стала мозкова інфекція, яка і прикувала його до інвалідного візка на довгі десять років.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Сем Балард. Фото dailystar
Сем Балард. Фото dailystar

У своїй школі він був справжньої зіркою регбі і мав би велике майбутнє. Але доля розпорядилась інакше. Помер він у віці 29 років, останні його слова були адресовані матері : "Я люблю тебе".

Друзі хлопця не раз висловлювати свій жаль стосовно того, що підбурили його до такого вчинку. Більшість з людей навіть не могли здогадатись, що слимак може призвести до таких серйозних і невідворотних наслідків.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, жінка на кілька тижнів відмовилася від цукру та солодощів: результати змін у її тілі шокували

Раніше портал Знай інформував, "Думали, я не знав?": чоловік зганьбив наречену перед усіма

Також портал Знай повідомляв, українці схвалили дивний спосіб боротьби зі стресом: миють могили, щоб заспокоїтися