Уродженка України Любов Успенська завжди підтримувала російську владу. На цей раз вона також видала порцію відбірної маячні та зазналась, чому вона зараз на стороні росії. Про це написали в УНІАН.

Вона заявила, що любить і підтримує росію, яка влаштувала повномасштабне вторгнення в Україну та запевняє, що країна агресорка прагне справжнього миру. Тільки забула, як цей мир виглядає насправді.

Любов Успенська, фото: Instagram
Любов Успенська, фото: Instagram

"Я вірю в цю країну. Я вірю в те, що росія хоче миру. Нас хочуть заплутати, нас хочуть знищити. Але цього ні в кого не вийде. Моя бабуся говорила: "росію ніхто і ніколи не переможе, а той, хто спробує нас знищити, вони будуть самі всі знищені. А росія буде жити" , – видала Успенська.

З перших днів повномасштабного вторгнення Любов Успенська не соромиться висловлювати підтримку росії у нападі на Україну. Вона активно підтримує політику кремля та диктатора путіна.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Любов Успенська, фото - https://www.instagram.com/uspenskayalubov_official/
Любов Успенська, фото - https://www.instagram.com/uspenskayalubov_official/

Також виступає на патріотичних концертах, заробляючи свої зрадницькі рублі. Не раз публічно підтримувала дії кремля стосовно України і намагалась переконати публіку, що її країна хоче тільки миру. Вона виросла та народилась саме в Україні, про що намагається не згадувати, коли вихваляє режим агресора. Попри свою любов до росії громадянство вона має американське і тільки нещодавно згодилась отримати російський паспорт.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров зізнався, як заробляв на життя до популярності: "Присипляв людей"

Раніше наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зізналася після того, як народила: "Це може загнати в кут"

Також портал Знай повідомляв Тіна Кароль попалася і українці одразу її заклювали: "Їй не на користь"