Ревнива мешканка Філіппін встромила в дітородний орган свого хлопця гострі ножиці після того, як він зізнався, що мав майже 50 коханок у минулому. Вона схопила їх просто зі смітника.

Про це пише Daily Star.

Жінка відрізала дітородний орган своєму хлопцю. Фото: Daily Star
Жінка відрізала дітородний орган своєму хлопцю. Фото: Daily Star

Пара насолоджувалася романтичним побаченням у вуличному кафе в Манілі на Філіппінах, втім розмова набула делікатного характеру.

Почувши про довгий список колишніх свого коханого, жінка кілька секунд залишалася спокійною, а потім її накрила лють.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Вона схопила зі смітника зламані ножиці і кілька разів встромила їх у пах чоловіка, а потім відтягнула його ногу.

Ошелешені перехожі викликали поліцію, коли побачили хлопця, який шкутильгав по тротуару з окривавленою нижньою частиною тіла.

Жінка відрізала дітородний орган своєму хлопцю. Фото: Daily Star
Жінка відрізала дітородний орган своєму хлопцю. Фото: Daily Star

"Жертву помітили перехожі. На щастя, там був офіцер, який патрулював цей район, тому поліцейські змогли негайно викликати швидку допомогу. Ми провели розслідування і розшукали підозрювану, якою виявилася його співмешканка", — розповідають у поліції.

Хлопця швидко доставили до лікарні, і зараз він відновлюється після отриманої травми.

Жінка, яку затримали поліцейські, вирішила нічого не розповідати про те, що сталося, а тому розслідування все ще триває.

Нагадаємо, молодий хлопець без рук і ніг не зневірився і став першокласним візажистом: історія, яка надихне кожного

Як повідомляв "Знай.ua", моторошний сморід і 112 км углиб: вчені знайшли "криницю Ада", якої бояться всі місцеві жителі - "Не бачили фільм "Спуск""

Знай.ua писав, "Відрізали по самі я*ця": першокурсник в одному з українських ВНЗ захотів поекспериментувати і втратив статевий орган