Чоловік ожив після 50 хвилин клінічної смерті. А врятувало його світле почуття - кохання. Про цей незвичайний випадок написали у виданні Metro.

31-річний Бен Вілсон переніс серцевий напад, який викликав звичайний тромб. Це відбулось у його квартирі, у Великій Британії. Його 27-річна наречена Ребека Холс відразу почала робити йому штучне дихання та викликала швидку допомогу. Реанімаційні заходи вона робила аж до приїзду швидкої допомоги.

Бен та Ребека. Фото Metro
Бен та Ребека. Фото Metro

"Коли приїхали медики, вони сказали, що все має не дуже хороший вигляд. Вони використовували дефібрилятор 11 разів за 40 хвилин, перш ніж нарешті вдалося досягти серцебиття. Але коли вони витягли його на вулицю, в сад, він знову пішов, і за наступні десять хвилин його вдарили струмом шість разів і знову повернули. Вони одразу ж ввели його в штучну кому, щоб звести до мінімуму будь-яку шкоду" , – пригадує дівчина.

Потерпілого відразу відправили до лікарні у Бранслі, але потім перевезли до лікарні Шефілді, де йому встановили стент для відкриття артерії. Попри успіх операції, його мозок через два дні набряк, і його нареченій сповістили, що час, на жаль, минув. Лікарі попередили хлопця, що це сталось через нездоровий спосіб життя: куріння, ігри, алкоголь та інше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Бен та Ребека. Фото Metro
Бен та Ребека. Фото Metro


На сьомий день перебування у лікарні, у хлопця сталось біля 7 серцевих нападів, і лікарі дали невтішний прогноз. Проте дівчина не падала духом і кожного разу після отримання поганої звістки вона співала йому та розмовляла до нього. Дівчина вважає, що саме кохання допомогло йому видужати.

Після п’яти тижнів коми чоловік шокував лікарів тим, що відразу заговорив. Його першим словом було : "Ребекка". Ця історія має щасливий кінець, адже після 14 тижнів реабілітації хлопець повернувся додому.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, репортер під час роботи отримав потужний удар рибою в обличчя: потім ледь не змило у море

Раніше наш портал інформував, американка звинуватила лікаря у заплідненні матері своєю спермою: 22 братів та сестер

Також портал Знай повідомляв, хочете дізнатися хто ваш родич із минулого – не потрапте у пастку: як хакери торгують тестами ДНК