Відома українська співачка, зірка соціальних мереж та багатьох телевізійних шоу Оля Цибульська, яка нещодавно назвала екс-головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та голову ГУР Міноборони Кирила Буданова найбажанішими чоловіками в Україні, випустила книгу, яку написала під час повномасштабного вторника.

Авторські тексти під назвою "ЦвіТИ" Цибульська називає "натхненням для жінок", яке має допомагати їм у найважчі моменти життя.

На створення книги співачка пішла два роки. Про це стало відомо завдяки сюжету одного із українських телеканалів.

Оля Цибульська, скріншот: YouTube
Оля Цибульська, скріншот: YouTube

"Я складно пережила окупацію батьків в Ірпені. Більше десяти днів я не знала, живі вони чи ні. Потім довго приходила до тями. Мені допомагали психологи та психіатри, щоб вибратися з цього стану, але мене врятувало письменство", - розповіла Цибульська проекту ЖВЛ.

Популярні новини зараз
Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Оля Цибульська, фото Знай.ua
Оля Цибульська, фото Знай.ua

Зі слів співачки, саме батьки стали першими читачами її книги.

"Я згадую себе шестирічною дівчинкою, яка під столом на кухні в однокімнатній квартирі включала ліхтарик, брала ручку і писала якісь вірші, тексти. Потім це складалося в пісні. І ось нарешті вилилося на папір і стало книгою. Дуже хочу перечитати через десять років цю книгу і відчути, що я не змінилася та залишилася тією шестирічною дівчинкою у серці”, - згадала Ольга.

Нагадаємо, не тільки Залужного, а й Буданова: Оля Цибульська знайшла заміну – "Щоб тапки в зубах носив".

Раніше повідомлялося, приховувала і Полякова, а Оля Цибульська розповіла правду про вік: "35, але чомусь у паспорті 56".

Також, Оля Цибульська відверто зізналася, чи була вона коханкою Дзідзьо: "Можемо притиснути один одного".