У Шведському місці Мальме відбудеться пісенний конкурс “Євробачення” – 2024, але вперше за 40 років були змінені правила.

Нові нововведення будуть стосуватись фаворитів та виступів країн-засновниць цього конкурсу і переможниці минулого року.

Тепер, у фіналі та півфіналі будуть виступати такі країни, як: Іспанія, Франція, Німеччина, Італія, Велика Британія. Як було раніше вже тепер не буде. В минулому році глядач міг побачити тільки фрагмент з відео виступів учасників країн “Великої п’ятірки“.

Перший півфінал пройде з виступами Швеції, Великої Британії, Німеччини. А другий – Італії, Іспанії та Франції. Фіналісти конкурсу виконають свої пісні у перервах між виступами півфіналістів, для того, щоб отримати право виходу до фіналу. Також, можно переглянути новини на SVT на офіційному сайті конкурсу.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами організаторів конкурсу “Євробачення“, зміни, які відбулися в правилах цього року справедливі. Так, як глядач побачить всі виступи конкурсантів та зможе обрати того, за кого вболівав.

Також, нововведення не обійшло стороною і голосування у фіналі. В 2024 році воно буде довше, тому, вболівальники зможуть проголосувати за свого фаворита відразу, після того, як на великій сцені продемонструє свій талант перший учасник.

Ще, свій голос можуть віддати шанувальники цього конкурсу, які не беруть участі. Для них буде відведено 24 години. Голосування буде проходити онлайн і почнеться відразу, після того, як пройде друга генеральна репетиція конкурсу та буде тривати аж до початку виступів учасників.

Організаційний склад пізніше обіцяє ще оголосити важливу зміну, яка стосується конкурсу. Цього року від України на пісенний конкурс “Євробачення“ поїдуть співачки alyona alyona та Jerry Heil.

Нагадаємо, 2-разова переможниця "Євробачення" зібралася виступити для путінського посіпаки

Як раніше повідомляв портал Знай.ua,"Це інвестиція в майбутнє...": співачка Jerry Heil після шквалу хейту про 11 мільйонів на Євробачення відповіла на всі закиди

Також, Знай.ua писав про Не тільки Jerry Heil з Alyona Alyona? Хто ще з українок може опинитися на "Євробаченні-2024", але від іншої країни