Популярна свого часу українська співачка Ані Лорак, під ім'ям якої часто прилітають БПЛА за російськими окупантами, вирішила знову нагадати про себе дуже дивним способом. Кароліна подалася на російське громадянство. Оскільки в Україні немає подвійного громадянства, виконавиця водночас відмовляється від своєї Батьківщини.

Ані Лорак продовжує мовчати про війну та проводить концерти на болотах. Вона надала відповідні документи, щоби стати громадянкою країни, яка щодня вбиває її співвітчизників.

Про наміри запроданки повідомляють російські міді, посилаючись на джерела в оточенні Ані Лорак.

Ані Лорак, фото: Telegram
Ані Лорак, фото: Telegram

Повідомляється, що вона подала документи у лютому цього року. Тож до кінця 2024 року вона може отримати паспорт росії. Сама Ані Лорак поки що цю інформацію не коментувала.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Варто нагадати нашим читачам той факт, що співачка є народною артисткою України. Однак це не заважає їй під час війни заробляти криваві рублі у Росії, брати участь у розважальних шоу.

А ще дорога, що втекла в росію і активно підтримує вбивчу політику, Таїсія Повалій восени 2023 року пробила чергове дно. Вона разом із кремлівськими клоунами приїхала у тимчасово окупований український Луганськ.

Там зрадниця з Ларисою Долиною, Сергієм Шакуровим, Володимиром Стекловим та іншими розважали загарбників, убивць українського народу. Шоу влаштували з нагоди відкриття меморіального комплексу "Гостра Могила", де поховані окупанти, які прийшли зі зброєю в руках на українську землю.

Нагадаємо, 2-разова переможниця "Євробачення" зібралася виступити для путінського посіпаку.

Раніше повідомлялося, колишній Ані Лорак та Лілії Реус Мурат знову одружується: не минуло й року після розлучення.

Також, Євгенія Власова різко висловилася про зрадницю Повалій: "Нормальна людина так говорити не може".