Популярний український співак Віталій Козловський, який захищає країну у лавах ЗСУ, вперше прокоментував чутки, що він стане батьком. Виконавець представив нову композицію та кліп до неї "Рубіж", у якому знялася його дружина та постала з чималим округлим животиком.

Про це стало відомо завдяки новому відео від Віталія Козловського у мережі YouTube.

"Єдине, що війна не може у нас забрати – це віра, любов до рідних, бажання жити та продовжувати свій рід", - сказав Козловський.

Назва "Рубіж" символічна, оскільки уособлює собою і межу між цивільним та військовим життям, і зміни в особистому житті Віталія. А ще саме таку назву має бригада швидкого реагування НГУ, до якої його було мобілізовано минулого року.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Кадр із кліпу Віталія Козловського, скріншот: YouTube
Кадр із кліпу Віталія Козловського, скріншот: YouTube

У кліпі Віталій постає в дуже несподіваному образі — на очах глядачів він перетворюється на людину похилого віку. Це – алегорія часу, який війна безжально краде у всіх нас, забираючи молодість та ресурси.

Кадр із кліпу Віталія Козловського, скріншот: YouTube
Кадр із кліпу Віталія Козловського, скріншот: YouTube

"Якщо у цивільному житті ти живеш планами, періодами, очікуваннями, спогадами, то на війні твоє життя - це секунди. Ти не знаєш, чи настане завтра і саме це відчуття робить безцінним кожну мить", - поділився Козловський.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Ця пісня символічно потрапила до артиста минулого літа, у ті дні, коли його вже було мобілізовано. Він записав її за день до поїздки до Донбасу, де служив у артилерії. Можливість зняти відео з'явилася лише зараз, коли Віталія перевели служити до Києва.

Ще 6 березня, свого 39-го дня народження співак-захисник Віталій Козловський вперше зізнався, що одружився. Свою кохану він приховує від сторонніх очей. Незабаром у ЗМІ почали поширюватися чутки, що артист незабаром стане батьком.

Нагадаємо, хабар за паспорт: Олексій Суханов розповів про шокову ситуацію.

Раніше повідомлялося, Віталій Козловський таємно одружився з улюбленою помічницею: співак мовчить досі.

Також, "Зробив усе, щоб не воювати": Віталій Козловський розповів, як Кондратюк "відмазав" себе та близьких від армії.