Відомий у соціальних мережах енергетичний практик та мольфар Овен Стефан спільно зі своїми учнями досліджує питання закінчення війни в Україні. За словами Стефана, всі біди України пов'язані із хрещенням Русі у кривавий період.

У програмі "Таємні знаки" він розповів, що вони навіть прискорюють процес настання довгоочікуваної перемоги тонким планом.

Цей ефір доступний для перегляду на YouTube.

Мольфар Овен Стефан, скріншот: YouTube
Мольфар Овен Стефан, скріншот: YouTube

"На тонкому плані ми закликали княгиню Ольгу та князя Володимира каятися за свої вчинки. 14 числа Володимир став навколішки і молився за своє прощення. Зараз вони відпрацьовують свою карму", - розповів майстер.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Він додав, що минулого року ми мали кілька можливостей закінчити війну, але ми ними не скористалися. Останній такий шанс був у вересні 2023 року.

війська російських окупантів
війська російських окупантів

"Нам не вдалося відстрочити або відвернути сценарій війни. Але я говорив, що як тільки чобіт російського солдата переступить у великій війні наш кордон, це буде початок кінця Російської Федерації", - додав Стефан.

За його словами, новий коридор можливостей відкриється навесні цього року. У нас буде кілька місяців на дуже сильні події.

"Найбільше підсвічується 24 квітня. Десь з початку квітня до початку літа у нас є коридор можливостей. У нас є шанси завершити війну або зробити потужний перелом", - підсумував Стефан.

Нагадаємо, бойові бригади мають ловити ухилістів: військовий висунув скандальну пропозицію.

Раніше повідомлялося, не допомогла навіть шпилька: 5 ознак, що на вас наклали псування.

Також, це зруйнує ваше життя: речі, які потрібно негайно винести з дому.