Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж знову здивувала фанатів напівоголеним фото. Зірка виклала фотографію, на якій позує топлес, прикривши груди довгим волоссям.

Це трапляється не вперше — періодично Дорофєєва ділиться подібними фотографіями, наголошуючи, що таким чином намагається звернути увагу на проблеми жіночого здоров'я та важливість регулярних медичних оглядів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Intagram
Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Intagram

"Щодня я боролася і вважала себе чи то лінивою, чи то апатичною, чи то депресивною, чи то просто людиною, яка постійно не може виспатися... Щодня я по черзі викреслювала ці варіанти, адже усвідомлювала, що все з цього переліку точно не про мені", - пише вона в Instagram.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Після прочитаного посту її знайома співачка виявила, що всі описані симптоми — від ліків, які вона приймає, і які призводять до того, що її гормони "танцюють у темпі вальсу".

Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua
Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua

"Чесно зізнаюся: я сиджу на… вже 6 років, але й не підозрювала, що підвищений ТТГ впливає так сильно на стан. Завдяки посту Каті я нарешті зрозуміла, що зі мною відбувалося протягом останніх 3 років. Я зрозуміла, чому я прокидалася втомленою", і далі - мої дні були схожі на битву", - додає вона.

Співачка назвала фото "І тут захотілося обійняти себе…". Що, власне, і зробила.

Дорофєєва закликала жінок своєчасно звертати увагу на зміни у самопочутті та за необхідності радитися з лікарями, що знайшло відгук у її передплатників.

Коментарі до публікації, скріншот: Intagram
Коментарі до публікації, скріншот: Intagram

Коментарі до публікації, скріншот: Intagram
Коментарі до публікації, скріншот: Intagram

Нагадаємо, то Кацурін і попався? Надя Дорофєєва зізналася, що гіпнотизує: "На власні очі і не тільки".

Раніше повідомлялося, Макса Барських зазнали нестерпних страждань: "Слова сплуталися, ставши в горлі комом".

Також, ексзірка ВіаГра Міша Романова розповіла про заїкуватість та загибель батька: "Відверто...і місцями боляче".