Культова американська співачка Брітні Спірс під час свого недавнього відпочинку на одному з курортів вкотре опублікувала відверті знімки.

Під час недавньої відпустки у тропіках Брітні Спірс не зрадила своїх традицій. Вона порадувала 42 мільйони своїх передплатників у соціальних мережах серією гарячих фото. На окрему увагу заслуговує одна з них, на якій співачка повністю оголена, приховуючи інтимні місця квітковими смайликами.

Брітні Спірс, кадр з інтерв'ю
Брітні Спірс, кадр з інтерв'ю

Однак це фото – далеко не єдиний сміливий кадр із відпустки зірки. Вона також поділилася відео, насолоджуючись плаванням в океані в оголеному вигляді, леопардовому купальнику.

Окрім візуального контенту, Брітні вирішила поділитися емоціями від своєї відпустки у текстовому форматі. У замітці вона розповіла, що найбільше насолоджувалася саме можливістю роздягатися та купатися в океані.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Однак, незважаючи на загальну атмосферу безтурботності, Спірс натякнула, що не все було таким ідеальним, як могло здатися на перший погляд.

"Іноді все не те, чим здається! Я вдаю, що все абсолютно ідеально, але повірте мені, я пройшла через труднощі", - зізналася вона.

Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram
Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram

Зірка також наголосила, що її життя, попри враження, далеке від ідеалу. Вона порадила шанувальникам пам'ятати, що навіть знамениті люди стикаються з труднощами, яких нікуди не подітися.

Нагадаємо, принца Гаррі залучили до інтимного скандалу - Меган Маркл навіть не чіпали

Як повідомляв "Знай.uа", син Майкла Джексона "влаштував війну" бабусі через спадок: за що вони борються

Знай.ua писав, "гострі козирки" повертаються: Кілліан Мерфі після перемоги на "Оскарі" порадував фанатів