У світі зірок шоу-бізнесу приватне життя завжди перебуває під пильною увагою публіки. Отже коли знаменитість вирішує поділитися особистими моментами зі своїм обранцем, це неодмінно викликає справжній резонанс.

Саме такий випадок стався нещодавно, коли відома американська співачка Селена Гомес опублікувала у своєму акаунті в Instagram домашніми фото . На ньому вона зображена сплячою на дивані в обіймах свого коханого – популярного продюсера Бені Бланко.

Селена Гомес, кліп із "I'm Sorry We Lied" (ft. ZAYN)
Селена Гомес, кліп із "I'm Sorry We Lied" (ft. ZAYN)

Для шанувальників Гомес ці фотографії стали підтвердженням її стосунків із Бланком. Співачка таємно зустрічалася з ним протягом шести місяців, але донедавна їх романтичні узи залишалися поза увагою громадськості. Лише у грудні 2023 року зірка вперше розкрила їхні стосунки на публіці.

Проте реакція фанатів на інтимне фото виявилася досить неоднозначною. У коментарях багато хто з них висловив стурбованість вибором Селени і нагадав про колишні неприємні висловлювання Бені Бланко на її адресу. На їхню думку, такий кавалер може виявитися далеко не найкращим варіантом для улюблениці.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Селена Гомес, фото: Instagram
Селена Гомес, фото: Instagram

Селена Гомес, фото: Instagram
Селена Гомес, фото: Instagram

Селена Гомес, фото: Instagram
Селена Гомес, фото: Instagram

Проте сама Гомес не зніяковіла критикою шанувальників. У підписі до наступного фото вона однозначно спростувала ці застереження, запевнивши, що Бені ставиться до неї якнайкраще, як ніхто інший. Очевидно, що зірка впевнена у своєму виборі та не приховує своїх почуттів.

Нагадаємо, Роберт Дауні-молодший розкрив секрет довголіття у шлюбі: про це правило ніхто не знав

Як повідомляв "Знай.ua", принца Гаррі залучили до інтимного скандалу - Меган Маркл навіть не чіпали

Знай.ua писав, син Майкла Джексона "влаштував війну" бабусі через спадщину: за що вони борються