Вчинок принцеси Уельської Кетрін у 2017 році став воістину зворушливим проявом людяності та співчуття, тоді вона ще не знала про своє майбутнє... про те, що їй доведеться боротися з онкологією.

Готуючись до народження свого третього сина Луї, Кейт вирішила пожертвувати майже 18 сантиметрів свого розкішного волосся на шляхетну справу. Зробила вона це для британської благодійної організації The Little Princess Trust, яка створює перуки для молодих людей і дітей до 24 років, які страждають на випадання волосся внаслідок лікування раку або інших тяжких недуг. Можна тільки уявити, наскільки значним є такий жест для тих, хто змушений боротися з хворобою в такому юному віці. Про це повідомляє People.

Кейт Міддлтон, скріншот: Youtube
Кейт Міддлтон, скріншот: Youtube

Хоча публіці про це стало відомо дещо пізніше, бо пожертва була здійснена анонімно. Для організації було величезною радістю та честю дізнатися, що хтось зможе отримати перуку з волоссям самої Кейт Міддлтон.

"Це розкішне волосся - ми всі прагнемо такого волосся" - поділилася своїми враженнями тодішня представниця фонду Гелен Криз.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Кейт Міддлтон на прийомі, кадр з відео
Кейт Міддлтон на прийомі, кадр з відео

Сьогодні, коли принцеса Уельська сама опинилася у складній ситуації і проходить "профілактичну хіміотерапію" після виявлення раку, її шляхетний вчинок 2017 року набуває ще більшого значення. Незважаючи на труднощі, Кетрін не втрачає людяності та піклування про інших, просячи забезпечити конфіденційність її сім'ї на час лікування.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон чекає доля принцеси Діани? Вільям побачив схожість після операції дружини

Як повідомляв "Знай.ua", принца Гаррі залучили до інтимного скандалу - Меган Маркл навіть не чіпали

Знай.ua писав, в інтернет потрапили архівні кадри, як принцеса Діана розбиває об голову Чарльза чашку: навіщо вона це зробила